Originalni Pokloni Za Dan Zaljubljenih

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Ukoliko želite da svojoj voljenoj osobi poklonite nešto originalno i unikatno, a pri tom vrlo simbolično, onda se potrudite da uz malo kreativnih ideja poklon napravite sami. Uradi sam – pokloni za Dan zaljubljenih su idealan način da pokažete voljenoj osobi da ste se ipak potrudili i uložili malo napora u poklon. U zavisnosti od toga kada počnete sa pripremama poklona za Dan zaljubljenih i u kojim ste veštinama spretni, evo nekih predloga kojima ćete izmamiti osmeh na lice voljenom biću.

Ako imate dovoljno vremena i ako umete da štrikate, možete voljenoj osobi napraviti džemper, ili komplet šala i kape. Ovo je idealan poklon za vašeg partnera jer će ga upravo vaših ruku delo grejati svaki put kad vi niste poreg njega.

Uradi Sam - Topli Pokloni Za Dan Zaljubljenih

Uradi Sam - Topli Pokloni Za Dan Zaljubljenih

Ako nemate vremena za štrikanje ili prosto ne umete to da radite, možete se potruditi da svojoj dragoj osobi napravite tortu u obliku srca na kojoj ćete ispisati vaša imena, datum zasnivanja vaše veze ili neku lepu poruku. Pored torte, možete napraviti čokoladne kolačiće u obliku srca ili kompletnu večeru u romantičnom ambijentu koji ćete upotpuniti crvenim svećama, laticama, romantičnom muzikom.

Uradi Sam - Ukusni Poklon Za Dan Zaljubljenih

Uradi Sam - Ukusni Poklon Za Dan Zaljubljenih

Uz malo mašte i malo materjala, možete napraviti ram za sliku u koji ćete ubaciti vašu zajedničku fotografiju.  Za ram je potrebno parče kartona koje će biti zadnja strana i parče kartona od koga ćete napraviti okvir. Na kartonski okvir možete zalepiti srca ili cvetiće od ukrasnog papira, školjke ili kamenčiće. Okvir koji napravite od kartona treba da zalepite na karton koji će biti poleđina rama, a da prilikom lepljenja ostavite jednu stranu nezalepljenu kako biste ubacili sliku. Na poleđini rama dodajte malo parče žice ( možete iskoristiti spajalicu) kako bi ram mogao da se okači. Komad žice provucite kroz kartonsku poleđinu i to na srednjem delu gornje ivice.

Uradi Sam - Pokloni Za Dan Zaljubljenih

Uradi Sam - Pokloni Za Dan Zaljubljenih

Još jedna simbolična stvar koju možete napraviti kao poklon za Dan zaljubljenih jeste svećica u obliku srca. Potrebno je malo parafina, malo prehrambene boje ili tonera za krečenje i fitilj. Pre nego što počnete da topite parafin, napravite kalup u koji ćete izliti sveću. Idealan kalup je plastična modla za kolače koju cete sa donje strane obaviti folijom, kako vosak ne bi procurio. Kada ugrejete parafin, dodajte malo boje, promešajte drvenim štapićem, i sipajte nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja. Istopljeni parafin sipajte u kalup, i dok je masa tečna dodajte parče fitilja. U zavisnosti od količine mase, i temperature u prostoriji, svećica može biti spremna za pola sata ili više.

Uradi Sam - Poklon Za Dan Zaljubljenih

Uradi Sam - Poklon Za Dan Zaljubljenih

Jednostavan uradi sam – poklon za Dan zaljubljenih je muzička kompilacija koju sami sastavite, odabirući najromantičnije i simbolične pesme koje su drage vašoj voljenoj osobi. Ovako napravljenu kompilaciju lepo upakujte i dodajte romantičnu poruku ili citat neke od pesama koje se na disku nalaze. Nemojte zaboraviti da na kompilaciji mora da se nađe pesma koja se puštala u klubu prvi put kad ste se poljubili ili pesma koja po vašem partneru simbolizuje vašu vezu.

Kada obezbedite poklon koji ćete darovati svojoj dragoj osobi za Dan Zaljubljenih, potrebno je još i da ga lepo upakujete. Nudimo vam nekoliko ideja za uradi sam – romantične kutije koje možete jednostavno napraviti od tankog kartona i ukrasnog papira. Pored kartona potrebne su vam oštre makaze, model po kome ćete crtati srce, malo lepka, boje i ukrasne mašne.

Uradi Sam - Kutija Za Poklon Za Dan Zaljubljenih

Uradi Sam - Kutija Za Poklon Za Dan Zaljubljenih

Budite originalni i iznenadite svoju voljenu osobu uradi sam – poklonom. Poklon koji darujete na Dan zaljubljenih ne treba da bude skup, već pun simbola.  Najlepši je onaj poklon koji je napravljen i darovan od srca srcu.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *